Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: TESTUL de CAMPANIE cu Mircea Hava şi Teodor Atanasiu. Efectele „dezertărilor” din PNL ȘI PDL. Ce se schimbă după alegeri?

Publicat

YouTube video

test campanie 2014 atanasiu hava Invitaţii jurnalistului Dan Lungu la talkshow-ul ”Testul de Campanie” au fost copreşedinţii ACL Alba, Teodor Atanasiu (PNL) şi Mircea Hava (PDL), care au dat detalii din culisele campaniei electorale locale pentru prezidenţiale și despre cum s-a organizat ACL pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis  la președinția României.

Mircea Hava a vorbit despre „clinciuri” şi orgolii politice, date la o parte pentru o cauză comună, în acest caz susţinerea pentru preşedinţia României a candidatului Klaus Iohannis, dar şi pentru construirea unui „mare partid de dreapta”, PNL.

A răspuns şi întrebării privind „războiul” politic cu vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, dezvăluind că „nu există nicio barieră” şi că se poate discuta, pentru că se lucrează pentru comunitate.

Teodor Atanasiu a dat detalii în cifre legate de “puterea” ACL în judeţ şi numărul de aleşi locali, dar a recunoscut şi că pierderea unor primari, în special reprezentanţi ai unor comunităţi mari – Râmeţ, Arieşeni, Cîmpeni, cam 2% din populkaţia judeţului – nu este tocmai un lucru care “să bucure” şi afectează, dar susţine că preferă să ştie “cu cine să stea la masă”, să ştie că nu are “trădători”, ci “oameni serioşi”. A amintit şi de iniţiativa la nivel naţional, continuată şi local: “să-i urmărim pe cei care fac truc pe banul public, guvernanţi şi autorităţi locale; nu e normal să tai bani de la investiţii, autostrăzi şi locuri de muncă şi să-i dai la trădătorii care pleacă dintr-un partid politic în altul”.

A dezvăluit că a vorbit cu primarul din Cîmpeni, Călin Andreş. care i-a spus că i s-a promis finanţarea a cinci proiecte: “I-a promis domnul Dragnea”.

Susţine că nu a aflat de vreo nemulţumire exprimată de aceşti primari, ci doar de „dorul de bani de proiecte de la domnul Dragnea”.

Mircea Hava a completat însă că primarii nu vor primi banii promişi, eventual o tranşă să-şi înceapă licitaţii pentru proiecte. „De ce? Pentru că nu sunt bani. Posibilitatea ar fi fondurile europene”, a declarat Hava.

Dincolo de justificările concrete pentru care susţin „România lucrului bine făcut” prin candidatul ACL, cei doi reprezentanţi ai alianţei au dat şi alte detalii interesante şi mai puţin cunoscute despre ce schimbări ar putea efecte la nivel local după alegerile prezidenţiale.

Vă invităm să aflaţi de la Mircea Hava şi Teodor Atanasiu, invitaţi la emisiunea „Testul de campanie” pe Alba24, ce se întâmplă pe scena politică locală, înaintea alegerilor locale:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax