|

VIDEO: TESTUL de SINCERITATE. Ovidiu Jidveian – Confesiuni politice: Cum a fost păcălit „lupul tânăr” de „vulpile bătrâne” din PSD şi ALDE

test jidveian 2Tânărul politician Ovidiu Jidveian a fost invitatul jurnalistului Dan Lungu la „Testul de sinceritate” pe Alba24 şi a vorbit despre întreaga sa carieră politică, despre evoluţia sa în PSD, despre negocierile şi înscrierea în ALDE, dar şi cum „lupul tânăr” este păcălit mai mereu de „vulpile bătrâne” din politică.

La început eram foarte idealist, vroiam să schimb lucrurile, să mut munţii, un sentiment specific tinerilor care sunt scârbiţi de ce văd în jurul lor şi vor să schimbe ceva (…). În PSD am început de jos, am lipit inclusiv afişe pentru parlamentarii vechi: George Maior sau Mugurel Sârbu. În acel moment, credeam sincer că pot schimba lucrurile dar, cum se spune, cu o floare nu poţi face primăvară. Şi după 13 ani de politică, mulţi în PSD şi o perioadă scurtă în ALDE, mi-am dat seama că nu poţi să schimbi lucrurile, mentalităţile rămân aceleaşi şi probabil vor mai trece două generaţii până când societatea să se trezească şi să nu mai aleagă cele mai nocive variante”, a spus Ovidiu Jidveian.

El a fost provocat să spună cum a fost „viaţa politică” în PSD, cum erau jocurile de culise şi mai ales cum a ajuns să îşi dea demisia pentru a pleca la un partid mic cum este ALDE.

El a explicat cum fiecare lider pesedist din teritoriu era mereu „cu sabia deasupra capului”, dar şi despre purtările dictatoriale ale conducerii centrale a partidului.

Tânărul politician a vorbit despre apropierea sa de Victor Ponta, criticând evoluţia acestuia, care a dus la retragerea din prim-planul politic, însă cele mai dure critici le-a adus actualei conduceri şi lui Liviu Dragnea, despre care a spus că a instaurat un fel de „dictatură” în partid.

Jidveian a spus că în ambele partide prin care a trecut în cariera sa politică nu există democraţie.

„Dezamăgirea a fost că în acest partid care are discursul în fiecare zi că „dom`le, noi apărăm democraţia, noi respectăm democraţia” , niciunul nu şi-a găsit timp, din păcate, să respecte democraţia în interior (…). Din păcate, discursul public este unul, iar ceea ce se întâmplă în interior este altceva” a mai spus Jidveian.

„Lupul tânăr” a vorbit şi despre ce a pierdut şi ce a câştigat în urma carierei politice, câţi bani a investit într-o campanie electorală, dar şi despre regretele după cei 13 ani de politică.

El a anunţat că în perioada imediat următoare îşi va da demisia din funcţia de copreşedinte al ALDE, din partid, dar şi din funcţia de consilier local şi se va dedica profesiei şi familiei.

Deşi încă rezervat în declaraţii, Ovidiu Jidveian a făcut multe dezvăluiri din culisele politicii din Alba, despre cum se trag sforile, dar şi despre colaborarea sa cu unii dintre oamenii politici din judeţ.

Mai multe despre ce se întâmplă în spatele scenei politice aflaţi din „Testul de sinceritate”, cel mai longeviv talk-show de televiziune din judeţul Alba:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=527465avatar Publicat de pe 1 noiembrie 2016 şi actualizat pe 1 noiembrie 2016.
Publicat în EVENIMENT, Testul de Sinceritate.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “VIDEO: TESTUL de SINCERITATE. Ovidiu Jidveian – Confesiuni politice: Cum a fost păcălit „lupul tânăr” de „vulpile bătrâne” din PSD şi ALDE”

  1. Ba uratule nu iti ajunge ca ai fost subprefect de alba si ai facut abuz in functie?
    Ai facut trafic de influenta si ai obligat Mediu sa iti dea autorizatie integrata pentru functionarea carierei tale de piatra de la Almasu?
    Lasa-ne.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • AS a SIN: Normal ca a primit aviz nefavorabil, dat fiind faptul ca Guvernul este format din trandafirii rosii in...
  • Rika fara frica: Nare primaria si cja banii pentru spitale ? Sa place hava si dumitrel din functie ca papa banii...
  • jean: n-ai inteles nimic din articol. examinarile CT se faceau noaptea la Alba. era linie de garda pe radiologie....
  • zisu dan: Gazul este un rau necesar ,noi romanii nu stim ce fac distribuitorii de gaz cu vietile noastre .Din pacate...
  • Vai: Și funcționarii unde sunt

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI