Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | TESTUL de SINCERITATE cu șeful PSD Alba, Ioan Dîrzu: Scandalul din interiorul USL Alba și promisiunile din campania electorală

Publicat

YouTube video

Invitat la “Testul de sinceritate” pe Alba24, liderul social-democrat din Alba, deputatul Ioan Dîrzu a dezvăluit cum vede relaţia din interiorul USL la nivel local, ce fel de oameni din organizaţia PSD sunt promovaţi pentru funcţii în diferite instituţii şi de ce este câteodată gâlceavă, mai ales între colegii mai tineri din Consiliul Local.

Dîrzu a vorbit şi despre promisiuni din campania electorală – ambasada moţilor la Bruxelles, despre Cupru Min, discuţiile pe acest subiect cu fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian şi de ce consideră deputatul că ar fi mai bine ca această companie să rămână la stat. A dat detalii despre proiectul Roşia Montană, din perspectiva unui reprezentant al Comisiei parlamentare speciale şi despre posibile fonduri de la Guvern pentru sărbătoarea de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Din emisiunea „Testul de sinceritate” pe Alba24 cu liderul social-democrat din Alba, Ioan Dîrzu, puteţi afla detalii despre:

– oameni pe care PSD Alba îi promovează sau i-a promovat în funcţii, în diferite instituţii din judeţ, criteriile de care se ţine cont şi despre subiectul salariilor din companiile de stat (de la minutul 3.00)

– „greşeli” în decizii luate în cadrul USL Alba după alegerile locale, probleme în coabitare, gâlceava mai ales între colegii mai tineri din PSD şi PNL (de la minutul 6.45)

– promisiuni din campania electorală: despre ambasada moţilor la Bruxelles, ce presupune proiectul şi care sunt avantajele principale pentru locuitorii din Apuseni (de la minutul 16.15)

– strategia privind „Cupru Min” Abrud; discuţii cu fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, de ce susţine Dîrzu că ar fi mai eficient ca această companie să rămână la stat şi să nu fie dată „cadou” unui investitor străin (de la minutul 26.26)

– proiectul Roşia Montană şi aspecte neclare, care sunt cercetate (de la minutul 32.37)

– investiţie privată în amenajarea unui abator şi un program al guvernului pentru colectarea laptelui în condiţii sanitare în Munţii Apuseni (de la minutul 38.44)

– bani de 1 Decembrie de la Guvern pentru Alba Iulia; de ce premierul Victor Ponta nu a dat încă „verde” pentru finanţarea manifestărilor din capitala Marii Uniri (de la minutul 42.39).

Urmăriţi în continuare emisiunea „Testul de sinceritate” pe Alba24.ro, moderată de Dan Lungu:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Vasile Brascovita

    luni, 25.11.2013 at 13:44

    Domnul Darzu are o viziune buna in ceea ce priveste dezvoltarea zonei si crearea catorva mii de locuri de munca

  2. Alin Croitoru

    luni, 25.11.2013 at 14:16

    Politicieni astia ma omoara,isi bat pur si simpu joc de tara asta. de ce nu au facut de la inceput aceasta lege cadru despre care tot vb mai nou politicieni.Cata rabdare sa mai aiba investitori daca clasa politica nu da nici un semn ca ar vrea binele tari.Domnul Darzu are oare o solutie pregatita pt oameni din Rosia in cazul in care acest proiect se opreste.?mai mult ca sigur o sa uite toti de Rosia.

  3. Dumitrita

    luni, 25.11.2013 at 15:20

    Oamenii de la Rosia Montana asteapta cu nerabdare adoptarea cadrului legislativ care sa permita demararea Proiectului minier pentru a-si putea pastra locurile de munca si ca sa aiba sarbatori linistite! Noroc bun!

  4. Alexa

    luni, 25.11.2013 at 18:29

    Locuitorii comunei Rosia Montana spera ca proiectul minier va incepe! Majoritatea isi intretin familiile datorita mineritului! Mosii si stramosii nostri au trait din minerit! Avem nevoie de locuri de munca!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax