|

VIDEO | TESTUL de SINCERITATE cu șeful PSD Alba, Ioan Dîrzu: Scandalul din interiorul USL Alba și promisiunile din campania electorală

Invitat la “Testul de sinceritate” pe Alba24, liderul social-democrat din Alba, deputatul Ioan Dîrzu a dezvăluit cum vede relaţia din interiorul USL la nivel local, ce fel de oameni din organizaţia PSD sunt promovaţi pentru funcţii în diferite instituţii şi de ce este câteodată gâlceavă, mai ales între colegii mai tineri din Consiliul Local.

Dîrzu a vorbit şi despre promisiuni din campania electorală – ambasada moţilor la Bruxelles, despre Cupru Min, discuţiile pe acest subiect cu fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian şi de ce consideră deputatul că ar fi mai bine ca această companie să rămână la stat. A dat detalii despre proiectul Roşia Montană, din perspectiva unui reprezentant al Comisiei parlamentare speciale şi despre posibile fonduri de la Guvern pentru sărbătoarea de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Din emisiunea „Testul de sinceritate” pe Alba24 cu liderul social-democrat din Alba, Ioan Dîrzu, puteţi afla detalii despre:

– oameni pe care PSD Alba îi promovează sau i-a promovat în funcţii, în diferite instituţii din judeţ, criteriile de care se ţine cont şi despre subiectul salariilor din companiile de stat (de la minutul 3.00)

– „greşeli” în decizii luate în cadrul USL Alba după alegerile locale, probleme în coabitare, gâlceava mai ales între colegii mai tineri din PSD şi PNL (de la minutul 6.45)

– promisiuni din campania electorală: despre ambasada moţilor la Bruxelles, ce presupune proiectul şi care sunt avantajele principale pentru locuitorii din Apuseni (de la minutul 16.15)

– strategia privind „Cupru Min” Abrud; discuţii cu fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, de ce susţine Dîrzu că ar fi mai eficient ca această companie să rămână la stat şi să nu fie dată „cadou” unui investitor străin (de la minutul 26.26)

– proiectul Roşia Montană şi aspecte neclare, care sunt cercetate (de la minutul 32.37)

– investiţie privată în amenajarea unui abator şi un program al guvernului pentru colectarea laptelui în condiţii sanitare în Munţii Apuseni (de la minutul 38.44)

– bani de 1 Decembrie de la Guvern pentru Alba Iulia; de ce premierul Victor Ponta nu a dat încă „verde” pentru finanţarea manifestărilor din capitala Marii Uniri (de la minutul 42.39).

Urmăriţi în continuare emisiunea „Testul de sinceritate” pe Alba24.ro, moderată de Dan Lungu:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=252397avatar Publicat de pe 24 noiembrie 2013 şi actualizat pe 24 noiembrie 2013.
Publicat în EVENIMENT, POLITICA, Testul de Sinceritate.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “VIDEO | TESTUL de SINCERITATE cu șeful PSD Alba, Ioan Dîrzu: Scandalul din interiorul USL Alba și promisiunile din campania electorală”

 1. Vasile Brascovita
  avatar

  Domnul Darzu are o viziune buna in ceea ce priveste dezvoltarea zonei si crearea catorva mii de locuri de munca

 2. Alin Croitoru
  avatar

  Politicieni astia ma omoara,isi bat pur si simpu joc de tara asta. de ce nu au facut de la inceput aceasta lege cadru despre care tot vb mai nou politicieni.Cata rabdare sa mai aiba investitori daca clasa politica nu da nici un semn ca ar vrea binele tari.Domnul Darzu are oare o solutie pregatita pt oameni din Rosia in cazul in care acest proiect se opreste.?mai mult ca sigur o sa uite toti de Rosia.

 3. Oamenii de la Rosia Montana asteapta cu nerabdare adoptarea cadrului legislativ care sa permita demararea Proiectului minier pentru a-si putea pastra locurile de munca si ca sa aiba sarbatori linistite! Noroc bun!

 4. Locuitorii comunei Rosia Montana spera ca proiectul minier va incepe! Majoritatea isi intretin familiile datorita mineritului! Mosii si stramosii nostri au trait din minerit! Avem nevoie de locuri de munca!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
 • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
 • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
 • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
 • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI