Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO TESTUL de SINCERITATE pe Alba24 cu Florin Roman: Din culisele campaniei liberalilor din Alba pentru alegerile locale 2016

Publicat

roman

florin roman 2 Ce strategie va adopta PNL Alba în campania pentru alegerile locale, cât de pregătită este organizaţia şi alte detalii de culise despre competiţia pentru funcţiile din administraţia locală sunt subiecte despre care secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman, care este şi preşedintele PNL Alba Iulia, a vorbit la emisiunea „Testul de Sinceritate” pe Alba24.ro, moderată de jurnalistul Dan Lungu.

Va fi primul test oficial pentru „marele PNL”, astfel că este interesant de aflat cât de pregătiţi sunt aceşti politicieni în noul context, dar şi ce oameni promovează pentru a-i reprezenta pe alegători.

Florin Roman a spus că organizaţia din Alba are cea mai mare ţintă asumată de liberalii din ţară: scor de 64%, respectiv 68-70 primari din 78 (localităţile cu primării din judeţ).

Roman a dezvăluit şi „punctele slabe”. Adică localităţile cu actuali primari de la alte partide în care edilii au reuşit să obţină rezultate bune în activitatea lor. Dar dă „ca sigure” şi oraşe şi comune unde PNL va câştiga, în opinia sa.

Urmăriţi emisiunea „Testul de sinceritate” pe Alba24, pentru a afla detalii din spatele reflectoarelor despre ce va însemna campania 2016, oamenii care vizează funcţii şi ce s-ar putea schimba pentru locuitorii din judeţul Alba:

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax