Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO TESTUL de SINCERITATE pe Alba24 cu Mircea Hava (PNL). Ce planuri are pentru Alba Iulia și de ce vrea să câștige al șaselea mandat

Publicat

hava

mircea hava la testul de sinceritateCampania electorală a început de mai bine de o săptămână și politicienii din Alba Iulia devin tot mai activi. Pentru a vedea ce planuri au pentru „Cealaltă Capitală”, ce au făcut până acum din funcțiile pe care le-au ocupat, jurnalistul Dan Lungu le-a lansat o provocare. Un „Test de Campanie”, un test de sinceritate fără poligraf, în care cei care vizează o funcție în administrație să se prezinte în fața albaiulienilor care urmează ca în data de 5 iunie să pună ștampila pe cel care i-a convins de-lungul anilor sau în această campanie.

Printre cei invitați să fie sinceri și dezvăluie care sunt planurile de dezvoltare pentru orașul din inima țării a fost primarul Mircea Hava, care va încerca să își păstreze scaunul de primar să și obțină al șaselea mandat.

Timp de o oră, primarul a povestit despre problema parcărilor din Alba Iulia și despre cum va încerca să descongestioneze traficul prin amenajarea a două parcări sub și supraterane sau despre planurile de continuare a proiectului Cetatea Alba Carolina, prin reabilitarea altor clădiri monument din interiorul acesteia.

Primarul a mai vorbit și despre echipa de consilieri pe care o are pe listă și despre faptul că obiectivul PNL este să ocupe 16 funcţii în Consiliu Local Alba Iulia.

Finalul emisiunii l-a pus pe acesta în fața unei provocări, aceea de a alege un om pe care l-ar vota dacă el nu ar candida anul acesta. Mircea Hava spune că nu ar avea pe cine să aleagă: „Cu regret în suflet,  vă spun că și anul acesta candidez singur”.

Urmăriţi emisiunea „Testul de sinceritate” pe Alba24, pentru a afla detalii din spatele reflectoarelor despre campania 2016, oamenii care vizează funcţii şi ce s-ar putea schimba pentru locuitorii din judeţul Alba

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax