Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TESTUL de SINCERITATE pe Alba24 cu Mircea Trifu, independentul-surpriză de la alegerile locale: ”La Alba Iulia m-am bătut cu numărul 1 în România”

Publicat

mircea trifu test sinceritateInvitat la emisiunea „Testul de Sinceritate” pe Alba24, moderată de jurnalistul Dan Lungu, a fost de această dată candidatul independent la Primăria Alba Iulia, Mircea Trifu, surpriza de la alegerile din acest an. Cei doi au vorbit despre campania care s-a înceiat, despre problemele albaiulienilor și proiectele pe care și le va iniția, în mandatul de consilier local.

Mircea Trifu a ținut să precizeze că a fost de mic educat să obțină locul I, chiar dacă șansele erau foarte mici. „La Alba Iulia eu m-am bătut cu numărul 1 în România în ceea ce privește această construcție politică, numită marele PNL. În urmă cu un an de zile am luat decizia de a candida. Cu trei luni înainte de alegeri am început să-mi construiesc o strategie. După cum ați văzut, a fost o strategie profesionist făcută numai că nu am avut rezultatul scontat”, a spus candidatul independent.

Candidatul independent își reproșează că nu a găsit soluția să îi determine pe cei care credeau în schimbare să meargă la vot, susținând că a fost și un război psihologic, o propagandă „uluitoare” făcută de liderii politici, care „au reușit foarte bine să transmită electoratului faptul că nu merită să meargă la vot”.

Mircea Trifu, de profesie inginer constructor de drumuri și poduri, se află printre cei care au dezvoltat cartierul Orizont, situat între Alba Iulia și Micești. Potrivit lui Trifu, drumurile din acest cartier au fost donate Primăriei în 2007-2008. „O să fiu cel care, acum, în poziția nouă de consilier local, o să mă bat nu numai pentru Orizont ci pentru toate cartierele din Alba Iulia. Consider că Primăria are obligația să facă investiții în infrastructură peste tot”, a mai susținut Mircea Trifu, care se consideră un antreprenor, un mic întreprinzător care crede că lucrurile trebuie făcute în timp, „nu de azi pe mâine”.

„O să mă duc să-mi validez mandatul în Consiliul Local și vreau să pun în aplicare, să vin cu propuneri, cu proiecte pentru albaiuieni. În toată perioada de campanie am avut ocazia să cunosc ce vor, ce își doresc oamenii”, a spus Mircea Trifu. Printre proiectele propuse de acesta se află alocarea unei sume de 200.000 de euro din bugetul local pentru investiții la Stadionul „Unirea”, construirea unui teatru la Alba Iulia sau achiziționarea unei platforme pe șoseaua de centură. În ceea ce privește problema locurilor de muncă și cea a salariilor, Trifu susține că nefiind o concurență între companii, patronii își permit să ofere salarii „de mizerie”.

Mircea Trifu a transmis că analizează împreună cu avocații să-l dea în judecată pe Mircea Hava. „Deocamdată analizez cu avocații cele mai grave acuzații care le-a adus. De exemplu mi-a acuzat familia cum că a făcut nu știu ce transferuri de firme. A zis de mine și de alți candidați că <mirosim a gunoaie>”, a transmis Trifu.

Trifu a spus că nu se gândește să intre într-un partid și va rămâne „independentul albaiulienilor”.

Ce a spus Mircea Trifu puteți vedea în „Testul de Sinceritate”, exclusiv pe Alba24.ro:

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. io

    luni, 13.06.2016 at 10:23

    Domnule Trif, opinia alegatorului din Alba I. majoritar, pensionar, se reduce strict, la ,,sa ne dam cu rata (autobuzul),,gratuit. Ce depaseste acest lucru, nu intra in atributiile ,domniei sale, alegatorul albaiulian. Nu conteaza ca onor primarul cu a lui institutie cu tot, stau in chirie intr-un fost sediu bancar de ,,n,, mandate, nu conteaza ca Alba Iulia nu are un Centru Civic dupa 26 de ani de libertati si democratie, etc. Asta in timp ce cladiri intregi ce ar putea adaposti usor aceste institutii, si mii de metrii patrati de teren ,,emigreaza,, pe sume simbolice in ,,administrarea,, unora sau a altora. Da, si inca alte multe lucruri….nu conteaza…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax