Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VIDEO: TESTUL de SINCERITATE cu Oana Badea, candidatul PNL la Aiud. Ce se ascunde în spatele mesajului „Administraţie de nota 10”

Publicat

oana badea test sinceritate 2016 Invitată la emisiunea Testul de Sinceritate pe Alba24, moderată de jurnalistul Dan Lungu a fost, de această dată, Oana Badea, candidat PNL pentru funcţia de primar la Aiud. A dezvăluit detalii din campania pentru conducerea administraţiei locale din acest an, despre rolul femeii în politică, piedicile pe care aceasta trebuie să le înfrunte, dar şi ce trebuie schimbat la Aiud.

“Orice femeie care alege să facă politică face eforturi înzecite faţă de ce face un bărbat. Politica e zonă preponderant masculină. Dar Aiudul are femei puternice. Sunt persoane publice de care pot vorbi oameni din toată ţara, au proiecte la nivel naţional”, susţine Oana Badea.

“La Aiud campania nu este dintre cele mai liniştite, din punct de vedere al abordării. Bătălia se dă între mine şi candidatul PSD, Liviu Rusu”, a mai spus Badea.

A vorbit şi despre faptul că a fost şi este în continuare opozantul actualului primar, Mircea Horaţiu Josan, în sensul în care a votat împotriva unor proiecte iniţiate de acesta. A explicat ce înseamnă „administraţie de nota 10 la Aiud”, respectiv ce se ascunde în spatele motto-ului de campanie pe care l-a ales. În opinia ei, administraţia ar trebui să rezolve problemele pe care le ridică orice aiudean simplu, de pe stradă.

Oamenii spun „s-a blocat circulaţia, deci ar fi nevoie de o fluidizare a traficului, este mizerie şi trebuie mai mult spaţiu verde”, susţine Oana Badea.

Vedeţi ce soluţii are Oana Badea pentru Aiud, la Testul de Sinceritate, exclusiv pe Alba24.ro:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax