|

VIDEO: Un director de instituție și-a angajat soția, deși este pensionată. Șeful ALDE avertizează că va dezvălui persoana dacă nu se iau măsuri

IMG_9745Un director de instituție din județul Alba își ține soția angajată, deși este pensionată, spune președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr. Acesta nu a dorit să dezvăluie numele directorului, dar spune că o va face dacă situaţia nu se remediază, pentru că i se pare imoral.

„Există chiar în Alba instituții, nu o să spun care, unde șeful de instituție, deci directorul, își ține soția angajată, fiind pensionară. S-a pensionat și reîncadrat. Este vorba despre o instituție din Alba și ca să nu spuneți că fac referire la cele conduse de Opoziție, vă spun că dânsul spune sau așa se știe că face parte dintr-unul din partidele aflat la guvernare. Soția dânsului lucrează în instituție pe o funcție de conducere, este pensionară, ține locul uni tânăr. Cum credeți că poate să meargă bine o astfel de instituție ținând cont că în orice casă se pune că bărbatul este capul și femeia gâtul, eu bănuiesc că așa se întâmplă și acum. A fost numit pe vremuri politic, acum nu știu cum a fost numit. În instituția respectivă se refuză să se deblocheze posturi, sunt posturi libere care nu sunt anunțate, rămâne să vedeți despre ce instituție este vorba”, spune Ioan Lazăr.

Lazăr nu a dorit să dezvăluie persoana în cauză însă spune că o va face cât de curând dacă lucrurile nu se vor schimba în respectiva instituție.

„Dacă nu se vor lua măsuri, într-una din viitoarele conferințe de presă o să vă spun și despre cine este vorba. Sper ca să înțeleagă, ca cei care sunt în relații să îi lumineze și să le spună că nu este corect ceea ce fac. Este imoral, dacă legea îi permite permite nu a făcut o ilegalitate, dar era imoral”, mai spune Lazăr.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=593981avatar Publicat de pe 11 septembrie 2017 şi actualizat pe 12 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “VIDEO: Un director de instituție și-a angajat soția, deși este pensionată. Șeful ALDE avertizează că va dezvălui persoana dacă nu se iau măsuri”

  1. Lazarica iti e frica ca nu iti poate fura contabila cat vrei tu? Ai unu de la prăjituri , care iti aduce suficient. Institutiile care le-ai vandalizat si ai ciordit milioane de lei unde sunt? Alooo DNA , baiatu asta se cere la Aiud.

  2. Primarul din Lupsa 2

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...
  • eu: Buna. De ce Doamne va place sa exagerati? Daca tot va dati pareri despre imobiliare, inchiriati-mi si mie...
  • Havaiuleanul: Domnule Bopa, da ce doriti domnule, totul pe gratis? Cum domnule sa alergi pe havaje fara sa...
  • Popa: Hotie pe fata. Cum sa ceri pt. cursa populara (Cursa populara Selgors) de 2,8km, 50lei taxa de inscriere?!...
  • Milu: Care meteorologi? Habar n-aveau de ce se intampla, probabil sistemele de avertizare meteo nici macar nu erau...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI