Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum se face o ”românească” în ”giratoriul melcilor” din Aiud. Cine-i de vină: șoferii sau primăria?

Publicat

collagegira Nu este o intersecție din India și nici din China! Este un giratoriu din municipiul Aiud, în care șoferii s-au blocat ca într-o capcană. Consilierul local Ionela Danciu a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare un video care arată cum mașinile se mișcă, minute bune, cu viteza melcului în giratoriul înfundat. O parte dintre șoferi nu mai au răbdare și își fac loc pe unde pot: pe contrasens sau pe oriude găsesc un loc liber pentru a se strecura. Asta și în lipsa unor spații lăsate de mașinile care au intrat în sens, ai căror conducători auto nu s-au mai gândit și la ceilalți participanți la trafic. 

”Multumesc drag aiudean pentru incredere! In municipiul Aiud, județul Alba, în jurul unui giratoriu care arata ca un mormânt uitat de apartinatori, pietonii sunt redirecționați, masinile claxonează ca-s blocate, proprietarii magazinelor rămași „fără vad” sunt nemulțumiți ca, clienții își pierd interesul pentru magazinele lor…într-un cuvant… ați votat un executiv din fostul PDL pe care îl înjură toată lumea? Cu drag, consilier local independent care postează adevărul, Danciu Ionela Mariana” a scris pe contul ei Ionela Danciu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax