Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: „Videoclip” aerian la hitul trupei Direcția 5, „Dacă ai ști”, la Alba Iulia. ”Platoul” de filmare a fost Latura de Vest a Cetății

Publicat

YouTube video

filmare aeriana Dacă ai ști ce bine se vede dragostea din „aer” la Alba Iulia. Cam asta putem spune despre filmarea aeriană a albaiulianului, Lucian Craiu care și-a pus în cap să facă un „videoclip” cu drona, la celebrul hit al băieților de la Direcția 5, „Dacă ai ști”. Filmulețul are 4 minute și 5 secunde și se poate de vedea de sus Latura de Vest plină de fanii trupei, dar și o parte a Cetății Alba Carolina. Video-ul mai cuprinde  și imagini cu albaiulieni care dansează, cântă și fac poze băieților, care au cucerit garantat, inimile femeilor din Alba Iulia.

Sâmbătă seara, băieții de la Direcția au concertat la Alba Iulia, în cadrul celei de-a III-a ediții a Festivalului de Film și Muzică. Lucian Craiu, albaiulianul care nu se află la prima „producție” aeriană, a vrut să arate unei țări întregi cum se distrează albaiulienii, când au ocazia. A luat pulsul distracției cu drona, și l-a „comprimat” în 4 minute.

Astfel se poate vedea că dragostea a plutit în „aer” la Alba Iulia în acest weekend. Filmarea aeriană surprinde, imagini cu Latura de Vest a Cetății plină de fani ai Direcției 5, care cântă alături de ei și dansează.

Putem spune că celebrul hit dedicat îndrăgostiților de cei de la Direcția 5 are de acum  și un „videoclip” aerian.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax