Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Zeci de şoferi au rămas fără permise, după ce au circulat cu viteze excesive pe autostradă. Recordul săptămânii: 246 km/h, pe A1 Deva – Sibiu

Publicat

viteza autostrada În ultima săptămână, 48 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 246 km/h, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, transmite IGPR.

În perioada 6 – 10 septembrie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier, pe autostrăzile A1, A2 și A3 au depistat 48 de șoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 246 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 9 septembrie, pe segmentul Râmicu Vâlcea (Sibiu) – Deva, când un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat conducând o motocicletă, înspre Vâlcea, cu viteza de  246 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Dintre abaterile conducătorilor auto, o parte au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montat pe o autospecială neinscripţionată. Oprirea șoferilor s-a efectuat de o autospecială inscripţionată.

Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax