Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Eveniment la Alba Iulia, cu ocazia Zilei mondiale a luptei împotriva cancerului de sân. Discuţii cu specialişti, consiliere şi momente artistice. PROGRAM

Publicat

ptdvsdoamnaZiua mondială a luptei împotriva cancerului de sân, celebrată în data de 1 octombrie, va fi marcată la Alba Iulia vineri, 30 septembrie, prin evenimentul intitulat „Pentru Dumneavoastră Doamnă!”. Vor avea loc discuții cu specialiști despre importanța prevenirii maladiei, consiliere pentru cele afectate de boală, dar și momente artistice, cu muzică ușoară, populară, de operă și tombolă. Evenimentul se va desfășura vineri, la sala de evenimente Club Look (Unick Bowling), începând cu ora 17.00.

Obiectivul acestui eveniment este de a informa, educa şi conștientiza populaţia feminină din judeţul Alba asupra importanţei prevenirii şi depistării precoce a cancerului de sân şi de col uterin, precum şi de a promova serviciile de informare şi consiliere oferite persoanelor afectate de aceste maladii. În acelaşi timp, se urmăreşte educarea populaţiei în privinţa adoptării unei atitudini nediscriminative faţă de persoanele bolnave.

Evenimentul este organizat de Asociația A.S. 2001 Alba Iulia. Începând cu anul 2007, asociația oferă servicii de consiliere persoanelor afectate de această boală. De asemenea A.S. 2001 Alba Iulia găzduiește grupul de suport „Clubul Eva”, care are porțile deschise pentru toate persoanele cu afecțiuni maligne, dar și membrilor familiilor și susținătorilor acestora.

„Pentru a marca și anul acesta Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului de sân, împreună cu voluntarii de la Colegiul economic „Dionisie Pop Marțian”, vom realiza o campanie de distribuire de materiale informative, ce se va derula pe parcursul a mai multe zile. Apoi vineri 30 septembrie, începând cu orele 17,00, vă invităm pe toți la un spectacol cultural-artistic. Din programul acestui spectacol, ajuns la a 10-a ediție, amintim: muzică ușoară, muzică folk și de cameră, muzică ușoară și de operetă, dansuri sportive și de societate, tombolă cu premii atractive. De asemenea specialiștii în domeniu prezenți la acest eveniment, ne vor împărtășii din experiența lor în lupta împotriva acestei maladii”, au transmis reprezentanții Asociației AS 2001.

Programul evenimentului:

Miercuri 28 septembrie, joi 29 septembrie și vineri 30 septembrie

– Distribuire de materiale informative, municipiul Alba Iulia

Vineri 30 septembrie – spectacolul ”Pentru dumneavoastră doamnă!”

17.00 – 17.15 – Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la sân – opinia specialistului dr. Palyi Kiss Emoke– medic la Clinica de Oncologie Medisprof Cluj
Napoca

17.15 – 17.25 – Sănătatea – bunul cel mai de preț – Elena Moldoveanu – reprezentant Farmalav

17.25 – 17.30 – Biocom – medicină naturistă – dr Karsai Gitta – produse medicale naturiste, un ajutor pentru sănătate.

17.30 – 17.45 – Muzică ușoară – Gino & The Band

17.45 – 18.00 – Muzică ușoară și de cameră – Alexandra Novăcean și Adi Mitescu – o îngemănare frumoasă între flaut, chitară și voce.

18.00 – 18.15 – Life is Dance – dansuri de societate cu Diana Marcu și Kevin Suardi (categ. 10 – 11 ani); Gabriela Țipter și Cătălin Bătușariu (categ. 10 – 11 ani); Denisa Pașca și Raul Fodoran (categ. 16 ani), membrii ai Clubului de dans sportiv Life is dance Alba Iulia conduși de antrenorii Bianca Racolța și Ionuț Ionescu

18.15 – 18.30 – Muzică ușoară și de operă – cu Alexandra Comșa – studentă a Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” Cluj Napoca.

18.30 – 18.45 – Muzică populară – cu Dina Vărărean – o cunoscută și îndrăgită interpretă de muzică populară

18.45 – 19.00 – Tombola cu premii atractive

Intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax