Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: ”Festivalul florilor de mai”. Eveniment dedicat copiilor preșcolari, organizat de Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud

Publicat

Festival Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” din municipiul Aiud, organizează vineri, 27 mai 2016, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud, concursul județean de dans ”Festivalul florilor de mai”.

Evenimentul, dedicat copiilor preșcolari, și-a deschis porțile în anul 2008, devenind o tradiție în municipiu. An de an, festivalul s-a bucurat de participarea grupurilor de copii, grupuri coordonate de educatoare și a beneficiat de sprijinul și susținerea părinților.

Aflat la cea de-a opta ediție, ”Festivalul florilor de mai” reunește în acest an 17 formații de la grădinițe din întreg județul Alba:

– Grădinița cu program normal ”Prietenia” Teiuș;

– Grădiniţa cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată” Alba Iulia;

– Grădinița cu Program Prelungit nr.13 Alba Iulia;

– Grădinița cu Program Prelungit nr.12 Alba Iulia;

– Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea copiilor” Blaj;

– Grădinița cu Program Prelungit nr.3 Sebeș;

– Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” Cugir;

– Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Aiud;

– Grădiniţa cu Program Normal nr. 4 Aiud;

– Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud:

– Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi”.

”Festivalul a pornit din dorința de a avea o manifestare în care să ne putem  exprima în mod creativ, atât  copiii cât  și cadrele didactice, o manifestare în care să ne simțim bine împreună, care să ne aparțină și în care să evoluăm apoi an de an.  Început în urmă cu 8 ani, festivalul  a creat în jurul lui o comunitate solidă, reunită în jurul unei idei bazată pe creativitate, bucurie, dar și multă responsabilitate. O mare bucurie pe care dorim să o împărtășim este prezența unei delegații de educatoare din orașul înfrățit cu Aiudul – Gyomaendrod din Ungaria, cu care grădinița noastră a început de curând un parteneriat de colaborare și care se află pentru prima dată în municipiul nostru” a țransmis directorul grădiniţei, Luminița Daniela Josan.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Alba, Primăria municipiului Aiud și Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax