Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Marşul cărţilor la Aiud. Aproximativ o mie de elevi, în costumații tematice și cu pancarte personalizate, vor traversa oraşul

Publicat

cartiVineri, 6 octombrie 2017, la Aiud va avea loc ”Marşul cărților”, eveniment tradițional anual, organizat de către școlile din municipiu, în parteneriat cu Biblioteca Municipală ”Liviu Rebreanu” și Primăria Aiud.

De la ora 11.00, aproximativ 1000 de elevi aiudeni vor traversa orașul, în costumații tematice și cu pancarte personalizate, pentru a marca importanța și rolul deosebit al cărților în viața tuturor.

Marşul este format din 2 echipaje, unul care va porni de la Școala Gimnazială ”Axente Sever” și altul de la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, iar locul de întâlnire va fi în centru, în părculețul din fața fostului cinematograf Progresul, anunţă reprezentanţii Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax