Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În 9 martie, noapte grea pentru bărbați: Show cu stripperi dedicat Zilei Femeii în cel mai mare club din Alba Iulia

Publicat

O trupă de streaptease masculin vor face deliciul femeilor, vineri, 9 martie, în cel mai mare club din Alba Iulia. Luna martie este dedicată în totalitate femeilor, iar cei de la Stage Club au invitat Flamingo Boys pentru a putea lăsa femeile să-și dea frâu imaginației.

La evenimentul din 9 martie vor sosi Cristi Ursu și ceilalţi băieţi din trupă, care vor încerca să antreneze participantele într-un  show incendiar.

Pentru ca domnișoarele să nu se simtă stânjenite de iubiți, bărbații vor avea acces în club numai  după ora 00.00. Nici ei nu vor fi neglijați pe 9 martie, astfel că MC Pauline va încălzi atmosfera în Stage, alături de DJ Midget și Mortpheus.

Chiar dacă evenimentul este la o zi după ziua femeilor, tot bărbații vor fi cei privilegiați, astfel că prețul biletelor va fi de 10 lei pentru băieți și 20 pentru reprezentantele sexului frumos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax