Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Piesa de teatru „Jubileul” de A.P. Cehov, prezentată de Grupul Skepsis la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

Tinerii actori din grupul albaiulian Skepsis vor prezenta, vineri, o nouă piesă de teatru, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor. Este vorba despre spectacolul „Jubileul” de Anton Pavlovici Cehov, una dintre cele mai iubite piese din repertoriul trupei.

„Undeva, într-o bancă din Rusia, Directorul se pregăteşte să aniverseze 15 ani de la preluarea funcţiei, în timp ce contabilul său, dl. Hirin, munceşte de zor să termine la timp o situaţie importantă. Relaţia dintre cel care deţine puterea şi cel lipsit de ea se dezvoltă treptat, arătând noi şi noi feţe. Vă aşteptăm la Casa de Cultură a Studenţilor la o comedie în care autorul, în stilul său inconfundabil, satirizează aspecte ale vieţii cotidiene specifice societăţii contemporane lui”, a transmis coordonatorul trupei Skepsis, Viorel Cioflică.

Biletele costă 8 lei pentru adulti şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se găsesc de marţi 24 martie pâna vineri 28 martie la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor Alba Iulia, între orele 09.00 – 15.00, sau la intrare.

Distribuţia:

Kuzma Nikolaevici Hirin – Vasile Eugenio Dîngă

Andrei Andreevici – Viorel Cioflica

Tania Andreevna – Liudmila Cioflica

Merciutkina – Olga Surd

Membrii Consiliului – Rareş Diodiu, Daniel Muntean, Andreea Adam

Funcţionari – Elena Smeu Mare, Bogdan Berar

Regia: Viorel Cioflică

Sunet: Ovidiu Olea

„Acesta este al treilea spectacol din proiectul Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment. Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală”, a mai transmis Viorel Cioflică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax