Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Recital de folk și muzică populară la târgul de carte BookLand, pe scena Alba Mall

Publicat

Caravana BookLand îi invită pe albaiulienii iubitori de literatură și muzică, vineri, 21 iunie, de la ora 18.00, la un moment artistic inedit, un mix de folclor autentic şi muzică folk, în compania albaiuliencelor Ana Felicia Pop, învăţătoare la Şcoala Ion Agârbiceanu din Alba Iulia şi a fiicei sale, Delia Stanciu, elevă în clasa a XI a.

Caravana BookLand rămâne în Alba Iulia până duminică, 23 iunie, la Alba Mall, unde prezintă cele mai noi apariții editoriale, peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri.

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a treia editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 martie – 23 decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producător, premii şi momente de exceptie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax