Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI se deschide Parcul de Sărbători: Standuri cu bunătăți, căsuța lui Moș Crăciun, patinoar și carusel pentru copii, în Piața Cetății

Publicat

Imediat după sărbătoarea de Moș Nicolae, Alba Iulia se va transforma într-o mică Vienă, care, în pragul sărbătorilor de iarnă, în fiecare an, fascinează o mulțime de oameni prin Târgul de Crăciun. Vineri se deschide mult așteptatul Parc de Sărbători, ce va fi amenajat în acet an, pentru prima dată, în Piața Cetății. Căsuțe cu bunătăți, cadouri și decorațiuni de Crăciun, patinoar, carusel și trenuleț pentru copii și Căsuța lui Moș Crăciun, sunt doar câteva dintre atracțiile pregătite pentru albaiulieni.

Inițial, primarul Mircea Hava a anunțat că Parcul de Sărbători se deschide joi, însă ulterior, inaugurarea acestuia a fost fixată pentru vineri. Parcul de Sărbători va împodobi Piața Cetății cu chioșcuri din lemn, dintre care o parte vor fi construite de Primărie și o parte de comercianți, pe cheltuială proprie. Tot aici va fi amenajat un patinoar cu gheață, iar pentru a-l inaugura așa cum se cuvine, autoritățile locale își propun să organizeze un spectacol de patinaj artistic. Mai mult, în Piața Cetății copiii vor avea ocazia să se dea cu caruselul și să se plimbe cu trenulețul în jurul bradului de Crăciun.

Autoritățile locale nu au impus o limită de timp pentru funcționarea Parcului de Sărbători. În funcție de preferințe și posibilități, cei care instalează căsuțele și aparatele, vor putea rămâne în Piața Cetății până în ianuarie sau mai mult.

Vedeți AICI taxele de închiriere pentru comercianți și cum va fi amenajat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Madaa

    miercuri, 05.12.2012 at 20:35

    Dar de ce toate acestea se fac mereu inaintea alegerilor ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax