Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Se deschide PIAŢA volantă din Alba Iulia. Va funcţiona în Piaţa Pascu, cu ocazia Târgului de Florii şi ulterior, în parcarea fostei policlinici

Publicat

piata volanta

piata volantaVineri, 3 aprilie 2015, de la ora 10.00, în Piața Pascu din cartierul Cetate al oraşului Alba Iulia se deschide Piaţa Volantă, organizată săptămânal pentru producătorii din judeţul Alba.

Pentru că data primei ediţii din acest an a pieței volante coincide cu Târgul de Florii, piața se va desfășura chiar în incinta târgului. Urmează ca în săptămânile următoare piaţa volantă să se desfășoare în veche locație, adică în parcarea fostei Policlinici, de lângă Spitalul Județean din Alba Iulia.

Citeşte şi VINERI și SÂMBĂTĂ: Târgul de Florii, în Piaţa Pascu din Alba Iulia. Produse tradiționale, meșteri populari, demonstrații culinare și de artizanat

Piața Volantă este o inițiativă a Consiliului Județean Alba care, împreună cu Primăria municipiului Alba Iulia, sprijină adevărații producători în vederea desfacerii directe, fără intermediari, a legumelor, a fructelor, a mierii, a florilor și a produselor lactate provenite din propriile exploatații agricole.

Acest model de comerț s-a dovedit a fi unul bun atât pentru producători cât și pentru consumatori deoarece, de la an la an, a crescut atât numărul fermierilor participanți la piață cât și numărul cumpărătorilor care consumă aceste produse, transmit reprezentanţii CJ Alba.

Piața volantă va avea loc în fiecare zi de vineri a săptămânii, punând la dispoziția producătorilor 40 mese de piață. Sunt asigurate serviciile de salubritate și sursa de apă, acestea fiind puse la dispoziția producătorilor în mod gratuit.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax