Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ședință extraordinară la Consiliul Local Alba Iulia. Se votează regulamentul pentru taxiuri și caietul de sarcini

Publicat

Vineri, consilierii locali din Alba Iulia se întrunesc în ședință extraordinară pentru a supune aprobării Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului public de transport persoane în regim de taxi în municipiul Alba Iulia. De asemenea se va supune aprobării caietul de sarcini și contractul de delegare de gestiune pentru acest tip de transport.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, în cursul lunii noiembrie 2013 expiră actualele contracte de delegare a gestiunii pentru activitate de taxi, iar Primăria este obligată să încheie noile contracte. Ca urmare a modificărilor apărute în legislație este necesară aprobarea noului regulament în baza normelor în vigoare.

Numărul maxim de autorizații ce poate fi eliberat este de 240, iar autorizațiile sunt valabile pe o perioadă de 5 ani. Pentru departajarea solicitanților se vor acorda puncte de la 1 la 10 în funcție de următoarele criterii: vechimea autovehiculului, clasificarea acestuia după normele de poluare, volumul portbagajului util și echipare cu instalație de aer condiționat, vechimea în ani de când transportatorul a desfășurat activitatea în regim taxi, gradul de protecție al pasagerilor, forma de deținere asupra vehiculelor, posibilitatea asigurării reale a prezenței autovehiculului în activitate de minimum 8 ore/zi lucrătoare și dotările suplimentare ale vehiculului.

Regulamentul poate fi consultat în cadrul Biroului Liberă Inițiativa telefon 0372586444 si pe site-ul www.apulum.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax