Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI şi SÂMBĂTĂ: Muzică electronică cu DJ Liquid şi super concert cu celebrul rapper, Puya în Stage

Publicat

stage Tonul distracţiei din Club Stage, în acest weekend este dat de DJ Liquid şi Puya. Vibe-ul muzicii electronice se trăieste la o noua ediţie “Underground Sessions”, vineri de la ora 23.00, alături de unul dintre cei mai apreciaţi DJ din industria autohtonă, DJ Liquid. Sâmbătă petrecerea continuă cu un ,ega concert semnat Puya.

Vineri, o nouă ediţie a stagiunii „Undreground Session” în Club Stage. DJ Liquid, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din industria autohtonă ajunge la Alba Iulia.

A mixat alături de nume mari precum Stefan Biniak, Andrey Pushkarev, Mano, Oxia, Adrian Eftimie, DJ Optick, pe cele mai importante scene underground, Kudos Beach, Liberty Parade, De la Hoya.

Ştafeta este apoi preluată de Akadela, Eddy Varadi şi Moving Elements.

Şi ca să simţiţi energia la intensitate maxima, DJ-ii se mută de pe scenă, în mijlocul vostru. Preţul unui bilet este de 10 lei.
„Strigă”, „Undeva în Balcani”, „Nimic nu e nou” sunt doar câteva dintre piesle pe care le puteţi fredona alături de Puya, sâmbătă în Club Stage. Rapperul ajunge din nou în Alba Iulia pentru un mega concert, la care sunt aşteptaţi toţi fanii. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax