Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Trupa Alternosfera din Republica Moldova, pentru prima dată în concert în Alba Iulia

Publicat

Aflată în plin turneu de promovare a albumului „Epizodia” – al patrulea din carieră, trupa Alternosfera din Republica Moldova va susține pentru prima oară un concert la Alba Iulia, vineri, 17 mai, în Spațiile RYMA.

Lansat de Ziua Internațională PI (π), albumul Epizodia al formației de rock din Republica Moldova, Alternosfera, a călătorit în toate orașele mari din România, din București până în Timișoara și din Cluj până în Constanța, cu escale în Brașov, Buzău, Galați, Suceava și Iași.

Cunoscută pentru hit-uri precum „Ploile nu vin”, „Wamintirile”, „Flori de mai”, ”Muta”, „Aruncă-mi”, trupa Alternosfera a cucerit pe deplin publicul din România anul trecut, odată cu lansarea albumului „Virgula”.

Atât albumul „Virgula”, cât și „Epizodia” fac parte din tripticul conceptual al formației Alternosfera, numit chiar „Epizodia”. Cel ce al treilea album va fi lansat până la sfârșitul anului. Chintesența lui gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice, PI (π). Învăluită în trecut de misticism, constanta π, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul Episodia își propune să devină inseparabil de Alternosfera și universul său: publicul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax