Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Trupa Bohemian Groove din Alba Iulia își lansează primul ALBUM, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Invitați speciali, Ovidiu Pârjol și Cristina Vaipan

Publicat

YouTube video

Cunoscută deja din concerte susținute la diverse evenimente în Piața Cetății din Alba Iulia și nu numai, trupa albaiuliană Bohemian Groove își lansează primul album, „Event Horizon”, într-un concert. Evenimentul va avea loc vineri, 6 iunie 2014, începând cu ora 21.30, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar biletul de intrare costă 10 lei.

Trupa Bohemian Groove a fost înființată în anul 2012 și este compusă din Tudor Vaipan – chitară și voce, Ana-Maria Lazăr – bass și voce și Laur Făgădar – tobe, toți trei din Alba Iulia. La concertul de vineri vor participa, ca invitați speciali sunt Ovidiu Pârjol la clape și Cristina Vaipan la voce.

„Suntem toți trei fani ai rock-ului anilor ’60 și ’70 și abordăm un stil mult mai pur, mult mai autentic, oarecum în contrast cu muzica ultra-procesata și „artificială” a vremurilor actuale. „EVENT HORIZON” este prima materializare a ideilor noastre, fiind un album cu material în întregime original. O ascultare a albumului te va purta prin diferite stări, de la autocontemplare și fragilitate, până la speranță, putere și exaltare. Ca versuri, am abordat teme legate de evoluție spirituală, trăirea unei vieți mai sincere, mai autentice, teme legate de iubire, de puterea cuvântului și puterea intenției, noi înșine aflându-ne pe nesfârșitul drum al cunoașterii și al descoperirii. Este un proiect în care am investit mult, atât material cât și sufletește, un proiect de care suntem foarte mândri, un proiect prin care vrem să vă încurajăm și pe voi să vă descoperiți și dezvoltați calitățile, și să le urmați până la finalul drumului, oriunde ar duce el”, spun cei de la Bohemian Groove.

Vă invităm să luați o pauză de câteva minute și să vă delectați cu o piesă semnată Bohemian Groove:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax