Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„VINo să încălzești un suflet”, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Eveniment caritabil Leo Fortress pentru un copil de 11 ani

Publicat

10808230_808510879208658_556286224_n De Ziua Națională a României, clubul de voluntariat non-guvernamental Leo Fortress Alba Iulia este alături de Gabriel Murariu, un  băiat de 11 ani cu probleme de auz, care are nevoie de un nou aparat auditiv. Membrii clubului pun la dispoziție un stand cu vin fiert, cafea, ceai cald, produse tradiționale și accesorii handmade pentru această cauză nobilă, ce va fi amenajat în Cetatea Alba Carolina, în 1 Decembrie.

Gabriel este un băiat în vârstă de 11 ani, care, din păcate, s-a născut cu probleme auditive. Acesta nu poate auzi nimic fără aparatul Nucleu Freedom, de care are mare nevoie. În 2007, o persoană l-a ajutat pe Gabriel să ajungă la o clinică din Italia, unde i s-a facut operația de implant cohlear. Chiar și cu aparatul, Gabriel aude doar cu o singură ureche, cea la care i-a fost făcut implantul chirurgical.

Din păcate însă, șansa la viața normală începe să se stingă. Aparatul s-a deteriorat, se blochează frecvent și este neapărat nevoie să fie înlocuit urgent. Acesta este vechi, de aproximativ 6 ani, model care nu se mai fabrică. Cu modelul nou ar auzi mult mai bine și mai clar, cu modelul actual aude, dar „distorsionat”. Noul aparat auditiv costă 9000 de euro și poate fi cumpărat din Germania, America sau de la firma Cohlear din București.

În acest an are loc cea de-a treia ediție a acțiunii „VINo să încălzești un suflet!”, care de-a lungul anilor s-a bucurat pe deplin de sprijinul și dorința de a ajuta, reușind să contribuie la împlinirea unui suflet. Prin implicarea cluburilor de voluntariat Leo Cozia Râmnicu Vâlcea, Leo Young Spirit Timișoara, Leo Bucovina Suceava și a Fundației Comunitare Alba, șansele de a-l face pe Gabriel fericit cresc considerabil, dar totodată, cu încrederea și donațiile oferite, Gabriel va putea avea șansa la o viață normală și speranța că se va putea bucura de tot ceea ce îi rezervă viitorul.

Donații pentru cazul lui Gabriel Murariu se pot face în contul în lei nr. RO39 BTRL RONC RT00 U000 0903 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia pe Fundația Comunitară Alba. Acesta este un cont special pus de fundație la dispoziția LEO Fortress Alba Iulia pentru proiectele umanitare ale acestei organizații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un sfat util pt parintii acestui copil

    joi, 27.11.2014 at 22:41

    Sunt o persoana din lumea surzilor, o lume care nu este chiar asa de speriat cum este acest implant cohlear. Din experienta si cunostiinte, acest implant ar putea face mult rau pe viitor d.p.d.v. psihic si fizic. Renuntati la acest implant definitiv si lasati-l doar cu un aparat auditiv ‘normal’ care nu se baga in creier si care poate fi folosit ocazional. Conteaza mai mult sa va ocupati de vorbirea lui, nu de auz.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax