Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

„Visul” sălii polivalente cu 5.000 de locuri la Alba Iulia ar putea deveni realitate. Mircea Hava are în vedere parteneriat cu alte primării şi CJ Alba

Publicat

Proiectul unei săi de sport polivalente la Alba Iulia nu a fost uitat în sertar, așa cum se credea. La doi ani după ce au avut loc primele discuții pe acestă temă, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava vine cu noi precizări. Edilul spune că proiectul sălii care ar urma să fie amplasată în Pâclișa este unul extrem de ambițios, deoarece se dorește ca sala să aibă 5.000 de locuri și va fi foarte greu de întreținut. Acesta a mai spus că se încearcă o colaborare între mai multe primării din Alba și Consiliul Județean.

„Legat de sala polivalentă, nu știu când o să atacăm o chestie de genul acesta, pentru că vă spun, cu frică, nu o să fim în stare să o ținem. Sper într-un parteneriat cu CJ și cu alte primării, precum Blaj, cu care am și discutat și este OK, să vedem Cugirul, Sebeșul, ca să poată fi o zonă județeană”, a declarat primarul Mircea Hava.

Acesta a precizat să se dorește un parteneriat pentru a putea construi sala, dar să se poată și întreține, pentru că nu „vrem să facem un coteț”, ci o sală care să aibă 5.000 de locuri unde se pot organiza atât evenimente naționale, cât și internaționale.

„Pentru Alba Iulia, 5.000 de locuri e mult, la o competiție serioasă vor veni. Deci ar fi baschetul feminin, care ar putea să umple sala și voleiul feminin de la Blaj”, a spus Mircea Hava.

„O să pregătim un proiect european, însă pentru asta avem nevoie de răbdare”, a precizat primarul.

Sala Polivalentă ar urma să fie construită pe terenul unde la momentul de față se afla Baza Sportivă Constructorul din Pâclișa, teren care aparține primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PATRIOT

    vineri, 14.03.2014 at 09:24

    un primar de nota 10 . Sper sa traiasca 100 de ani si peste .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax