Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VOCEA ROMÂNIEI: Aiudeanca Maria Șimandi l-a ales antrenor pe Smiley. „Este cel mai frumos moment din viața mea”

Publicat

Maria simandi vocea Romaniei Maria Șimandi, eleva de 17 ani din Aiud i-a răsucit, cu vocea de „aur”,  pe cei patru jurați de la „Vocea României”. Vineri, de la 20.30, în cadrul emisiunii,  Loredana Groza, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au dus o luptă „crâncenă” să o convingă pe aiudeancă să aleagă antrenorul potrivit. A interpretat piesa „Chasing pavements”, a cânătăreței britanice, Adele. După câteva minute de gândire, tânără a hotărât că vrea să facă echipă cu Smiley, deși Moga și  Chirilă s-au luptat minute bune pentru a-i câștiga încrederea, iar Loredana a facut apel la talentul ei de mamă și profesoară de canto. Nimic nu a mișcat-o și a spus că il alege pe cel cu… ”piesa care nu se aude la radio”.

Maria Șimandi este din Aiudul de Sus, mai are 5 frați și este elevă la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.  În timpul școlii face zilnic naveta de la Aiud la Alba Iulia. Este pasionată și de desen, dar și de muzică. Studiază canto cu Laura Orianu din 2012, și spune că talentul în acest domeniu, l-a moștenit de la tatăl ei, care a decedat atunci când Maria avea 11 ani.

Citește mai mult pe LifeStyle.Alba24 și FOTO – VIDEO: Aiudeanca, Maria Șimandi face echipă cu Smiley la „Vocea României”. „Este cel mai frumos moment din viața mea”

Citește și Vocea României: Cum s-a aflat, cu trei zile înainte de difuzarea emisiunii, că Maria Șimandi – o elevă din Alba Iulia, a întors toate scaunele jurațilo

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax