Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Vocile Cetății”, ediția a II-a: 10 tineri interpreți din țară s-au întrecut pentru marele premiu în valoare de 1000 de euro

Publicat

Un grup de 10 voci de excepție din țară s-au întrecut vineri seară pentru a câștiga marele premiu în valoare de 1.000 de euro la cea de-a II-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Ușoară „Vocile Cetății”. Evenimentul s-a desfășoară și de această dată pe durata a două zile, 10-11 mai, sub umbrela Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia .

Din cei 80 de concurenți înscriși la ediția din acest an au fost selectate cele mai bune 10 voci, însă doar una dintre acestea va fi desemnată „Vocea Cetății” și câștigătoarea celor 1.000 de euro. Festivalul a debutat vineri, de la ora 19.00 când sala Casei de Cultură a devenit neîncăpătoare pentru sutele de susținători ai tinerelor talente.

Însoțiți de dansatori profesioniști și cu bagaj de melodii din repertoriul național și internațional, concurenții au stârnit valuri de aplauze din partea spectatorilor. Juriul festivalului, format din directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, Claudiu Marean, profesorul Eugen Hârșu, artistul Alin Ignat,  consilierul local Toni Cornea și de un jurnalist Alba24, a avut așadar misiune grea dar cum au cântărit notele acestora vom afla abia sâmbătă seara.

Festivalul continuă sâmbătă, de la aceeași oră, cu gala premianților când vom afla și la cine va merge Marele Trofeu din acest an. Evenimentul a fost prezentat de câștigătoarea marelui trofeu din 2012, Antinia Simion, care va susține și un recital, de jurnalistul Dan Lungu și de tânăra artistă Miruna Bianu. Invitați speciali festivalului sunt  interpreții Alin Ignat și Miruna Bianu care, în seara galei vor susține și minirecitaluri.

Concurenții din acest an sunt Georgiana Petruse, Gabriel Buricea, Andreea Ardeleanu, Radu Ghioșiu, Delia Stroia, Paul Tomuș, Andreea Cristea, Bogdan Bâldea, Doina Cocârța și Bianca Chiorean.

Vă invităm să vizionați o galerie foto din prima seară a festivalului:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: WEEKEND plin în ALBA! Aflați evenimentele din județ pe care nu aveți voie să le ratați: concerte, târguri, lansări de carte, festivaluri și expoziții | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax