Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Liderul PMP Alba, Clement Negruţ a votat „anti-Ponta”. „Rezultatul final va fi strâns”

Publicat

clement negrut, vot Prezența la urne, informații despre desfășurarea scrutinului, incidente electorale, EXIT-POLL pe Alba24.ro în timp real, numărătoarea paralelă de la sediul partidelor din Alba.

Şi preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a ieşit duminică la vot. Negruţ li exprimat dreptul la vot, iar contactat telefonic de Ziarul Alba24, liderul PMP Alba a spus că „am votat anti-Ponta, anti-PSD”.

În turul II al alegerilor prezidenţiale, Partidul Mişcarea Populară a spus „NU” votului pentru candidatul PSD, Victor Ponta.

Întrebat cum crede că vor fi rezultatele, după acest tur, Clement Negruţ a declarat: „În opinia mea, în Alba şi Ardeal va câştiga Klaus Iohannis”.

La primele ore ale dimineţii, preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a fost prezent la Şcoala Generală din Ciugud, secţia de votare de care aparţine.

Liderul PMP Alba a spus că în turul II al alegerilor prezidenţiale a votat „anti-Ponta, anti-PSD”. „În opinia mea în Alba şi Ardeal va câştiga sigur Klaus Iohannis. Nu pot să dau un pronostic, dar rezultatul va fi strâns”, a declarat pentru Ziarul Alba24, Clement Negruţ.

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Mircea Hava se așteaptă la ”un președinte normal și al lucrului bine făcut”

Citește și FOTO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Florin Roman a „bifat” prezenţa la urne. „Am votat pentru normalitate şi seriozitate”

Citește și FOTO – VIDEO|VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba, este convins că Victor Ponta va câştiga

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ion Dumitrel a votat la ora 8, pentru o ”altfel de politică în România”

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax