Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

“Vrăjitoarele” din Munţii Apuseni, arestate preventiv pentru înşelăciune şi şantaj. Cele trei femei i-au promis unui bărbat din Abrud că-l scapă de “duhuri rele”

Publicat

Cele trei femei din Abrud şi Zlatna cercetate de poliţişti pentru înşelăciune şi şantaj după ce l-au „convins” pe un bărbat de 57 de ani să le dea peste 40.000 de lei pentru ritualuri ce ar duce la căsătorie şi „alungarea duhurilor rele” au fost arestate preventiv. Vor sta după gratii 15 zile, potrivit deciziei Judecătoriei Câmpeni.

Reamintim că S.A.M., de 36 de ani, din Abrud, B.A., de 67 de ani, din Zlatna şi S.A.C., de 48 de ani, din Zlatna au fost reţinute de poliţiştii din Abrud, luni, în urma unei acţiuni de flagrant în Alba Iulia.

Una dintre cele trei femei a fost surprinsă în timp ce primea 11.400 de lei de la victima înşelăciunii.

Din anchetă a reieşit că, în perioada decembrie 2013 – mai 2014, un bărbat de 57 de ani, din Abrud, ar fi avut o relaţie de prietenie cu o femeie, de 36 de ani, pe care ar fi împrumutat-o cu suma de 4.200 de lei, bani ce nu i-au fost restituiţi.

Ulterior, aceasta, profitând de naivitatea bărbatului, ar fi stabilit cu alte două  femei, să-i propună bărbatului să-i facă, contracost, ritualuri care să conducă la căsătoria cu ea şi la alungarea „duhurilor rele”.

În această modalitate, cele tre femei ar fi obţinut de la victimă 43.700 de lei.

Pentru încheierea tuturor ritualurilor, victimei i-a mai fost cerută suma de 11.400 de lei, a căror neplată ar fi condus la „abaterea unor necazuri mari” asupra sa şi a familiei sale.

Bărbatul a realizat că este victima unor infracţiuni şi a cerut ajutorul poliţiştilor.

Marţi, poliţiştii din Abrud le-au prezentat pe cele trei femei Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

Unitatea de parchet a sesizat instanţa de judecată, iar pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax