Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREME mai rece în Transilvania decât în mod normal, în perioada 24 noiembrie – 7 decembrie. Când va fi prima ninsoare

Publicat

temperatura meteo frigAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada 24 noiembrie – 7 decembrie, în regiunile ţării. Astfel, în  Transilvania, începând cu mijlocul acestei săptămâni, vremea se va răci. În intervalul 28 noiembrie – 5 decembrie sunt aşteptate precipitaţii mixte, în general slabe. La munte, tot în această perioadă, sunt prognozate ninsori.

În Transilvania, vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod obişnuit, cu variaţii de temperatură în general mici de la o zi la alta.

Astfel, media regională a temperaturilor maxime nu va depăşi 4 grade, iar între 26 şi 28 noiembrie şi din nou între 4 şi 7 decembrie aceasta va fi în jurul a 2 grade.

Temperaturile minime vor avea permanent o medie sub 0 grade, iar în cele mai reci nopţi, estimate la mijlocul acestei săptămâni şi spre sfârşitul intervalului de prognoză, aceasta va coborî până în jurul a -5 grade.

Între 24 şi 27 noiembrie vor fi condiţii reduse de precipitaţii, însă în intervalul 28 noiembrie – 5 decembrie va crește probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor mixte, în general slabe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax