Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA de Crăciun şi Revelion , în Transilvania şi la munte. Prognoza METEO pe două săptămâni. Temperaturi şi precipitaţii

Publicat

soare

soare iarna zapadaAdministraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, în perioada 19 decembrie – 1 ianuarie. Vremea se mai încălzeşte, însă ninsorile sunt aşteptate abia după 28 decembrie.

În Transilvania, variațiile de temperatură, în cea mai mare parte a intervalului de prognoză, vor fi în general spre creștere.

Regimul termic din prima săptămână va fi apropiat de cel normal la valorile diurne și în general sub normal la cele din cursul nopților. În medie, temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 3 grade, iar cele minime între -11 și -7 grade.

În cea de-a doua săptămână, majoritatea valorilor de temperatură vor fi în jurul celor climatologic specifice perioadei și chiar ușor mai ridicate. Ca medie pe regiune, se vor înregistra maxime cuprinse între 2 și 4 grade și minime între -10 și -6 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi foarte redusă până în data de 28 decembrie, iar după aceea va fi în creștere.

La munte, în prima săptămână, în medie, temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 3 grade, iar cele minime între -11 și -5 grade, valorile mai mari urmând a se înregistra în după-amiaza zilei de 22 decembrie, respectiv dimineața zilei de 23 decembrie.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, maximele vor oscila în jurul valorii de 0 grade, iar noul an începe cu o maximă, în medie, de aproximativ -1 grad; media minimelor va fi de -7…-6 grade.

Ninsorile sunt de așteptat începând din 28 decembrie. Până atunci, condițiile de semnalare a acestora vor fi reduse.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax