Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 13 decembrie. PROGNOZA meteo pe două săptămâni, la începutul iernii

Publicat

IMG_8361 Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru început de iarnă, până în 8 decembrie. Apoi se mai răceşte şi sunt posibile precipitaţii. Administraţia Naţională de Meteorologie prezintă prognoza de vreme până în 13 decembrie, pentru regiuni din ţară.

În Transilvania, până în jurul datei de 8 decembrie, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit, cu temperaturi maxime cuprinse, în medie, între 5 şi 7 grade. Apoi valorile termice diurne vor marca o scădere şi se vor apropia de mediile normale ale perioadei, de 2 grade Celsius.

Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 0 grade, în prima săptămână din interval, apoi vor scădea treptat şi vor ajunge în ultimele nopţi, în medie, spre -4 grade.

(P)  Caciuli, manusi și fulare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la 900 branduri : Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger, Dunlop, Karrimor, Under Armour,  Everlast etc. La FashionSport.ro este Black Friday în fiecare zi.

În zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, sub formă de ploaie, dar trecător şi lapoviţă sau ninsoare în estul regiunii. Precipitaţii slabe mai pot apărea şi pe 2, 5 şi după data de 8 decembrie.

La munte, până în data de 2 decembrie şi după data de 9 decembrie regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul a 0 grade Celsius, în timp ce în restul intervalului mediile maximelor vor fi cuprinse între 2 şi 5 grade. Mediile minimelor nocturne vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni, cu cele mai scăzute valori, de -6 grade în primele şi în ultimele nopţi.

În zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, temporar, vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, izolat moderate cantitativ. Precipitaţii slabe mai pot apărea şi pe 2, 5 şi după data de 8 decembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax