Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 27 noiembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni. Frig, ploi şi ninsori

Publicat

brazi, munte, sureanu, zapada, iarna Administrația Națională de Meteorologie (ANM) transmite prognoza de vreme, valabilă pentru intervalul 14 – 27 noiembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea se va menține rece în primele trei zile ale intervalului, după care temperaturile vor creşte spre valori medii de 10-11 grade ziua. Ulterior, până la sfârşitul perioadei se va răci uşor şi treptat, în medie, cu 3 grade. Sunt așteptate ninsori în zilele de 14 şi de 17 noiembrie și ploi în jurul datei de 20 noiembrie, dar şi spre sfârşitul intervalului.

În Transilvania, în primele trei zile ale intervalului valorile de temperatură vor fi cu mult mai scăzute decât în mod obişnuit la această dată (mediile maximelor vor fi de 0 – 1 grad, iar a minimelor de -9 și -8 grade). În intervalul următor temperaturile vor creşte spre valori care, între 19 şi 22 noiembrie, vor atinge în medie 10-11 grade, ziua şi 1-2 grade, noaptea. Ulterior, până la sfârşitul intervalului de prognoză, se va răci uşor şi treptat, în medie, cu 3 grade.

Probabilitatea de ninsoare va fi mai ridicată în zilele de 14 şi de 17 noiembrie, iar de ploaie, în jurul datei de 20 noiembrie, dar şi spre sfârşitul intervalului.

La munte, de la mijlocul primei săptămâni, vremea va intra într-un proces de încălzire. Așadar, dacă acest interval de prognoză va debuta cu valori medii ale temperaturilor maxime ce se vor situa sub pragul înghețului (între -5 și 1 grad), după data de 17 noiembrie acestea vor deveni pozitive, spre medii regionale de 4-6 grade. Minimele nocturne, deși în creștere după data de 16 noiembrie, se vor menține pe tot parcursul intervalului preponderent negative.

Condiţii de precipitaţii slabe vor fi aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse la începutul şi la sfârşitul intervalului.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax