|

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 5 martie. Prognoza meteo pe două săptămâni. Când se mai încălzeşte

flori zapada primavaraUrmează două săptămâni cu variaţii mari de temperaturi, semnul de început al unei primăveri cu vreme capricioasă. Se va încălzi peste mediile lunare, în următoarea săptămână, iar apoi va fi din nou frig. În ceea ce priveşte precipitaţiile, vor fi prezente aproape în fiecare zi din această săptămână.

În Transilvania, până spre sfârșitul primei săptămâni, vremea va fi în încălzire de la o zi la alta, astfel încât valorile nocturne vor deveni în general pozitive, iar maximele diurne vor ajunge, în medie, la 6-11 grade, cu mult peste ce ar fi normal în această perioadă din an.

În schimb, în intervalul 25-28 februarie, temperaturile vor scădea accentuat și vor fi maxime de 2-5 grade și minime de -8…-4 grade, mediat pe regiune, caracterizând un regim termic apropiat de cel normal pentru sfârșitul lunii februarie.

Pentru primele zile de martie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor.

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză precipitațiile (ploaie, lapoviță și ninsoare) se vor semnala în fiecare zi, dar vor fi mai frecvente și moderate cantitativ în 21 și 25 februarie. Pentru cea de-a doua săptămână probabilitatea pentru precipitații va diminua

La munte, în intervalul 21-24 februarie vremea se încălzi, valorile devenind mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei; astfel, vor fi maxime de 0…6 grade și minime de -4…0 grade, în medie.

Din 25 februarie, temperaturile vor scădea, determinând un regim apropiat de cel normal pentru sfârșit de februarie, cu -2…0 grade ziua și -10…-6 grade noaptea. Pentru primele zile ale lunii martie este estimată o creștere ușoară și treptată a valorilor termice.

În prima săptămână vor precipitații în fiecare zi, predominant ninsori, care local și temporar pot fi mai consistente, dar și precipitații mixte cu condiții de polei în intervalul 22-24 februarie. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni probabilitatea pentru precipitații va fi mai redusă.

sursa: meteoromania.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=549351avatar Publicat de pe 20 februarie 2017 şi actualizat pe 20 februarie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Fara nicio intentie de a instiga la violenta, insa daca nu se pune mana pe bata pentru un...
  • roman: Ati ajuns la fundul sacului si nici nu ati bifat toate masurile din programul de guvernare care arunca Ro in...
  • Alex: Domnule uitati o chestiune foarte importanta in ceea ce spnei. Nu contest faptul ca acum au crescut salariile...
  • Bomba Atomica: Credeti ca la anu voi mai plati vrun inpozit sau voi mai lucra cu carte de munca ? De la anu voi lucra...
  • cetatean: Concluzia numai prostii lucreaza in mediul privat!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI