Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în TRANSILVANIA şi la munte până la sfârşitul lunii septembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

toamna Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 15 – 28 septembrie, pentru toate regiunile din ţară. În Transilvania şi la munte. Temperaturile scad de săptămâna viitoare şi sunt aşteptate şi ploi.

În Transilvania, prima parte a intervalului va fi caracterizată de valori ale maximelor termice între 22 şi 24 de grade şi minime între 7 şi 10 grade, cu cele mai scăzute temperaturi nocturne în depresiuni.

În a doua săptămână, regimul termic va marca o scădere treptată, de aproximativ 3 grade, astfel că, spre sfârşitul lunii vor fi, în medie, maxime în jurul a 18 grade şi minime de 5-6 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor, foarte redusă în prima săptămână, va creşte după data de 20 septembrie, iar ploile vor putea fi moderate cantitativ.

La munte, în cele două săptămâni de prognoză, regimul termic diurn nu se va modifica semnificativ, situându-se, în medie, între 12-14 grade, iar cel nocturn va suferi uşoare modificări de la o zi la alta, încadrându-se între 4 şi 7 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în 15 şi 16 septembrie în masivele sudice, iar după data de 20 septembrie va creşte probabilitatea de apariţie a ploilor în toată zona montană.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax