Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA pe trei luni: Temperaturi aproape ca vara în noiembrie, GER în decembrie. Se anunţă o iarnă grea

Publicat

meteo, soare, ploaie

soare ploaie Meteorologii estimează că, pentru iarna 2017 – 2018, vor fi temperaturi foarte scăzute, atât în decembrie, cât şi în ianuarie. Dacă în noiembrie, vom avea temperaturi aproape ca vara, în prima lună de iarnă, gerul se va amplifica.

Dispeceratul Energetic Naţional se aşteaptă ca în această iarnă să se înregistreze consumuri-record de electricitate şi gaze naturale.

OCTOMBRIE. În sudul şi vestul ţării, va fi mai cald decât în mod normal, în această perioadă a anului şi multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitaţiile vor fi normale, între 20 si 40 l/mp, în sud, dar în execes în nordul ţării.

NOIEMBRIE. Temperaturile vor fi tot mai mari decât normalul perioadei, iar precipitaţiile vor fi mai puţine în Moldova şi în sudul Olteniei.

DECEMBRIE. Se anunţă ger naprasnic, iar dispeceratul Energetic Naţional se aşteaptă ca în această iarnă să fie consumuri-record de electricitate şi de gaze naturale. Situaţia va fi similară anului trecut, când au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, înregistrate pentru o perioadă de 7-10 zile.

sursa: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax