Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Weekend cu „peripeţii” la volan: Şoferi imprudenţi din Hunedoara prinşi băuţi la volan şi fără permis auto. Doi tineri din Daia Română cercetaţi de poliţişti

Publicat

politie

Doi şoferi din judeţul Hunedoara şi un tânăr din Daia Română au ajuns pe „mâna” poliţiştilor rutieri în acest sfârşit de săptămână.  Acum conducătorii auto, dar şi tânărul de 20 de ani sunt cercetaţi de poliţişti. Cu dosar penal s-a ales un şofer, care i-a încredinţat autoturismul tânărului din Daia Română, cu toate că ştia că nu avea permis pentru nicio categorie.

Sâmbătă seara, la ora 23.40, poliţiştii Secţiei 7 Poliţiei Rurală Sebeş, l-au depistat pe C.E.M., de 30 de ani, din Călan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 I., fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de C.M.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Duminică după-masa, la ora 15.15, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe Autostrada A 1, la kilometrul 316, un autoturism condus de K.R., de 39 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate două mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de K.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.20, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, au oprit pentru control, pe DJ 106 K, un autoturism condus de I.S.D., de 20 de ani, din comuna Daia Română.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a dovedit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un prieten, V.M., de 21 de ani, din comuna Daia Română, care ştia că că I.S.D. nu posedă permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului.

Faţă de I.S.D. , cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. Faţă de V.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţare unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax