Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Weekend plin petreceri și concerte. Deepcentral, Vița de Vie sau Claudia vor încânta publicul

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, albaiulienii vor avea ocazia să se distreze la numeroasele petreceri și concerte organizate de localurile din oraș. Balul Bobocilor, concerte „Deepcentral”, „Vița de Vie”, Claudia Sexi sau „Vox Electric Band” sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru cei care vor să petreacă zilele libere într-o atmosferă destinsă.

Dacă încă nu v-ați hotărât ce faceți în acest weekend, vă prezentăm câteva posibilităţi:

Vineri, 22 februarie

Albaiulienii sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, să se aprovizioneze cu produse ecologice, tradiţionale şi de casă, la târgul de profil organizat la complexul comercial Alba Mall. Cei care preferă alimentele sănătoase şi de la calitate au la dispoziţie o ofertă variată, pusă la dispoziţie de producătorii din zonă. Vezi aici mai multe detalii.

Fundaţia Comunitară Alba organizează vineri, 22 februarie, de la ora 21.00, în Club Stage, a doua ediție a Balului YouthBank, la care vor participa perechi din opt licee albaiuliene, în marea lor majoritate câștigători ai titlurilor de Miss și Mister în liceele lor. Vezi aici peste ce probe vor trece bobocii.

Le Papion organizează vineri o petrecere cu adevărat sălbatică. „Jungle Beats” dă ocazia domnișoarelor să se îmbrace precum felinele din junglă, cu imprimeuri cât mai ameţitoare. Fetele care vin costumate vor avea și o surpriză de la organizatori. Intrarea este 10 lei pentru băieți, iar pentru domnișoare este liberă.

Cel mai crazy party cu în care muzica retro se va duela cu cea hip-hop se dă vineri la Ocna Mureș, în Club Ambra. Invitat special la eveniment este Mr. DJ Thomas, rezident în Zara Cafe din Cluj Napoca. Intrarea este liberă pentru fete și costă 10 lei pentru băieți.

Unul dintre cele mai noi localuri din Alba Iulia, „La Poartă” organizează vineri o petrecere cu amintiri dinainte de Revoluţie. Cei care vor participa la petrecerea intitulată sugestiv „Am cravata mea, sunt pionier” vor putea să de distreze pe muzica anilor 80-90.

Sâmbătă, 23 februarie

Una dintre cele mai apreciate formații din România ajunge sâmbătă, în Club Stage. După ce i-am ascultat non-stop la radio, cu piese precum „Russian Girl”, ”Speed of Sound” și, cea mai recentă, „O stea”, trupa Deepcentral vine să ne cânte live. Așadar, Dragobelete îl puteți sărbători cu un concert senzațional în Club Stage.

Spațiile R.Y.M.A din Alba Iulia găzduiesc sâmbătă un concert „exploziv”. În plin turneu național Spunk Tour 2013, trupa „Vița de Vie” ajunge în oraș după o absență de 5 ani, așa că evenimentul se anunță unul sold out. Evenimentul de la R.Y.M.A începe la ora 21.00, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Club Allegria te invită sâmbătă să iei parte la un eveniment cu totul și cu totul inedit. Claudia Sexy vine pentru prima dată în Allegria și promite un show de senzație. Interpreta este cunoscută încă din anii 98, când a făcea parte din trupa „Exotic”. Din 2005, aceasta cântă singură și a reușit să se facă remarcată cu piesa „Around the World”.

Formația albaiuliană „Vox Electric Band” va încânta publicul sâmbătă, într-un concert live organizat la „Goldies Pub”. Concertul începe la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Cugirenii care nu au reușit să sărbătorească de „Valentine s Day” o pot face în stil tradițional de Dragobete. Club Baroc organizează o petrecere pentru toți îndrăgostiții care iubesc românește.

 

Citește și VALENTINE’S DAY 2015: Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax