Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

WhatsApp introduce o nouă funcție în aplicația pentru telefoanele mobile. Cum funcționează

Publicat

whatsapp video callWhatsApp anunță introducerea unei noi funcții în aplicația pentru telefoanele mobile: utilizatorii vor putea să distribuie locația în timp real.

„Astăzi, anunțăm lansarea unei noi opțiuni care vă permite să distribuiți locația în timp real. Fie că vă întâlniți cu prieteni sau doriți să îi informați pe cei dragi că sunteți în siguranță, opțiunea Locație în timp real reprezintă o modalitate simplă și sigură de a le spune celor din jur unde vă aflați. Această opțiune, care este criptată integral, vă oferă posibilitatea de a controla cu cine veți distribui această informație și pentru ce perioadă de timp. Puteți opta pentru a întrerupe această distribuire în orice moment sau puteți lăsa ca opțiunea selectată de timp să fie finalizată”, informează WhatsApp pe blog.

„Tot ce trebuie să faceți este să deschideți o conversație cu o anumită persoană sau grup cu care doriți să împărtășiți această informație. La secțiunea „Locație” de la butonul atașare, veți găsi o nouă opțiune, „Distribuire locație în timp real”. Selectați perioada pentru care doriți ca această informație să fie distribuită și apăsați „Trimiteți”. Fiecare persoană din conversație va putea vedea locația în timp real afișată pe hartă. În cazul în care mai multe persoane distribuie locația într-un grup, toate locațiile vor fi disponibile pentru a fi vizualizate pe hartă.

Locația în timp real este disponibilă atât pe Android cât și pe iPhone și va fi lansată în săptămânile care urmează. Sperăm să vă placă”, mai scrie pe blogul WhatsApp.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax