Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zăpadă în Poarta Raiului, duminică dimineață. Iarna din octombrie, în Munții Șureanu

Publicat

YouTube video

A venit iarna în Poarta Raiului, Munții Șureanu. Primii fulgi au început să cadă încă de azi noapte și stratul de zăpadă a apărut la primele ore ale dimineții. Prima ninsoare în zonă s-a înregistrat încă de acum trei săpămâni, însă zăpada nu a rezista. De data aceasta însă, ținând cont de perioada anului și de condițiile anuale din Șureanu, sunt toate șansele ca într-o săptămână zăpada să fie suficient de mare pentru a se putea schia. 

De altfel, proprietarii pensiunilor din zonă s-au pregătit pentru un sezon lung de schi. De exemplu, Pensiunea Poarta Raiului, este deja gata pentru sezonul rece și își așteaptă turiștii. Aproape toate pensiunile din zone au deja rezervări pentru 1 decembrie, pentru vacanțele de iarnă ale copiilor și pentru sărbătorile de iarnă și Revelion. În zonă există câteva pârtii de schi, însă din păcate starea drumului le creează probleme în fiecare an.

În apropiere, Drumul Național 67 C – Transaplina este închis circulatiei între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, după ce Administrația Națională de Meterologie a anunțat că în zona de munte va fi cod portocaliu de ninsori, viscol și ceață.

Zona este una dintre cele mai frumoase din România. Atunci când ninge, peisajele devin incredibil de frumoase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax