Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zăpada s-a topit pe pârtiile de la Arieşeni. La Şureanu se mai poate schia

Publicat

Zeci de turişti care au ales să-şi petreacă sfârşitul de săptămână pe pârtiile de la Vârtop – Arieşeni sunt dezamăgiţi, pentru că ploaia de vineri noaptea le-a stricat planurile. Pârtiile erau, sâmbătă, impracticabile pentru schiat, din cauza topirii zăpezii, pe porţiuni mari.

Şi pentru că au făcut totuşi un drum până pe munte, oamenii au lăsat schiurile deoparte şi au apelat la sănii, pentru a se distra, aşa că pâlcurile de zăpadă rămase pe pârtie au fost pline, sâmbătă, de adulţi şi copii.

Meteorologii anunţă şi duminică vreme caldă la Arieşeni, cu temperaturi între 6 şi – 4 grade Celsius.

Pe muntele Şureanu, la aproximativ 1.400 de metri altitudine, zăpada a rămas într-un strat destul de consistent, în ciuda ploii mărunte ce a căzut, sâmbătă dimineaţa.

Potrivit administratorilor Domeniului Şureanu, se poate schia, pârtiile rămân deschise, iar instalaţia electrică funcţionează.

Meteorologii anunţă, sâmbătă şi duminică, temperaturi cuprinse între -3 şi 1 grad Celsius, la Şureanu. Pe pârtii îşi va mai face apariţia, din când în când, şi ceaţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax