Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zdrobit mortal de un stâlp, într-un accident

Publicat

Un bărbat de 37 de ani, conducător auto la SC „Pomponio Logistic” SRL din Vinţu de Jos, a murit în urma unui accident în care s-a răsturnat cu o autobetonieră, pe marginea drumului.

Luni, în jurul orei 13:30, acesta a plecat spre zona Luncile Prigoanei, cu o încărcătură de beton, pentru o firmă de construcţii din Petreşti. După ce trecuse de Barajul Tău – Valea Sebeşului, la circa 7 km de acesta, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul maşinii. A intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe partea stângă a sensului de mers.

Cabina utilajului a căzut pe parapetul de protecţie, moment în care unul dintre stâlpii verticali de susţinere a pătruns prin geamul lateral stânga al şoferului şi l-a accidentat grav. Personalul de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului a constatat starea gravă a victimei, a încercat resuscitarea acesteia, însă, la scurt timp, a decedat.

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil. La locul de muncă avea 4 luni vechime.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax