Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de maşini şi persoane verificate de poliţiştii din Vinţu de Jos. Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică în mediul rural

Publicat

pol

politia rurala centru Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au controlat peste 70 de autovehicule şi au legitimat 82 de persoane, în cadrul unei acţiuni de creşterea a gradului de siguranţă publică pe raza localităţilor rurale arondate în competență.

Luni, 27 februarie, între orele 6.00 şi 20.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor la regimul rutier, transmite IPJ Alba.

În cadrul acţiunii au fost controlate 75 de autovehicule, au fost legitimate 82 de persoane şi au fost constatate 25 de abateri de natură contravenţională ce au fost sancţionate cu amenzi în varore totală de 4.380 lei.

Dintre sancţiuni, 20 au fost aplicate pentru încălcări ale OUG 195/2002  privind circulaţia pe drumurile publice, iar 5 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier şi au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax