Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de maşini verificate în trafic, la Teiuş, de Poliţie şi RAR. Permise reţinute şi amenzi

Publicat

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii din Teiuş şi reprezentanţi ai RAR, au verificat, marţi, peste 40 de autovehicule, în trafic, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au reţinut permise şi certificate de înmatriculare şi au dat amenzi în valoare de 6.120 lei.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 31 octombrie, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii Compartimentului Rutier Teiuş şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român Alba, au organizat, pe raza oraşului Teiuş, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost  controlate 46 de autovehicule, la 7 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. La 4 dintre autoturismele depistate cu defecţiuni s-a constatat că erau echipate cu anvelope ce prezentau un grad ridicat de uzură.

Faţă de şoferii ce conduceau autoturisme cu defecţiuni tehnice, a fost luată măsura sancţionării contravenţională, iar ca măsură complementară a fost dispusă reţinerea certificatelor de înmatriculare.

Alţi 19 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, iar faţă de 3 conducători auto a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 6.120 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax