Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de pietoni amendaţi de poliţiştii din Alba, într-o singură zi. Doi şoferi au rămas fără permise, după ce nu au acordat prioritate

Publicat

politie

actiune politie autostrada Poliţiştii rutieri din Alba au dat amenzi pentru 60 de pietoni care nu au respectat regulile de circulaţie şi au reţinut două permise de conducere, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor, organizată pe teritoriul judeţului.

Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţ, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuţii pe linia poliţiei rutiere au acţionat atât pentru depistarea şi sancţionarea pietonilor care se angajează în traversarea carosabilului fără să respecte prevederile legale din domeniu, cât şi pentru depistarea şi sancţionarea acelor conducători auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a părţii carosabile.

Cu ocazia acestei acţiuni, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost sancţionaţi contravenţional 183 de participanţi la trafic.

60 dintre sancţiuni au fost aplicate pietonilor angajaţi în traversare prin loc nepermis, iar două au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversare pe trecerea de pietoni.

Complementar sancţiunii contravenţionale, celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate cu ocazia acţiunii de marţi este de 32.940 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax