Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de taximetriști amendaţi în judeţul Alba, pentru nerespectarea legii. Trei şoferi care transportau persoane fără autorizaţie, sancţionaţi

Publicat

CONTROALE TAXIURI POLITIA RAR Zeci de taximetriști din Alba și conducători auto care transportau persoane fără a avea autorizație au fost amendați de polițiștii din Alba. Acțiunea care a dus la depistarea neregulilor a avut loc marți și s-a lăsat cu amenzi de peste 4.500 de lei. 

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba, împreun cu reprezentanţii Registrului Auto Român Alba, au organizat, marți, o acţiune ce a avut ca scop verificarea modului în care este respectată legalitatea transportului de persoane în regim taxi precum şi combaterea transportului ilegal de persoane.

Au fost verificate 72 de taximetre, iar pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.750 lei, din care 29 taximetriştilor, iar 3 conducători auto care au fost depistaţi efectuând transport de persoane, fără a deţine autorizaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax