Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de taximetrişti din Alba Iulia, amendaţi de Poliţia Rutieră. Ce sancţiuni au dat oamenii legii

Publicat

Zeci de taximetrişti au fost amendaţi de Poliţia Rutieră Alba Iulia, miercuri, în cadrul unei acţiuni organizate în colaborare cu Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice IPJ Alba. În total, oamenii legii au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi.

Poliţiştii au aplicat 34 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6410 lei şi au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi, transmite IPJ Alba.

Din totalul de 34 de sancţiuni aplicate, 24 sancţiuni au fost aplicate conform OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la OUG nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi 7 pentru alte abateri.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 168 ei, au reţinut un certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP şi un permis auto pentru neacordare de prioritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax