Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de taximetrişti verificaţi de poliţiştii din Alba Iulia. Amenzi de aproape 5000 de lei, pentru cei care nu au respectat legea

Publicat

taxiPoliţiştii din Alba Iulia au verificat, luni, peste 50 de taximetre şi au depistat 17 şoferi ce nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Amenzile sunt de aproape 5000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, luni, 7 noiembrie, între orele 7.00 – 13.00, respectiv 16.00 – 20.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acţiune de verificare a modului în care sunt respectate normele legale, de către taximetrişti.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificaţi 53 de taximetre, iar poliţiştii au constatat 17 abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 4.750 lei.

Cele mai multe dintre sancţiuni (16) au fost aplicate pentru încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice (viteză excesivă, neportul centurii de siguranţă), iar o sancţiune a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind taximetria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax