Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Îndrăgostiților, la Liceul Teoretic din Teiuș: „Panoul dragostei” și concurs „cel mai drăguț cuplu”

Publicat

Preluată din tradiţia altor ţări, ziua de 14 februarie a devenit şi la noi Sărbătoarea dragostei. Şi cum, pentru liceeni și nu numai, nimic nu e mai important decât dragostea, Consiliul Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş a planificat o întreagă serie de manifestări cu această ocazie.

Citește și  ZIUA ÎNDRAGOSTIȚILOR: MESAJE romantice și haioase de Valentine’s Day. Ce să îi transmiți iubitei sau iubitului

Citește și VALENTINE’S DAY: Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

Astfel, joi, 14 februarie, ȋn incinta școlii va fi expus un panou numit „Panoul dragostei”, pe care vor putea fi lăsate mesaje, gânduri bune, dedicaţii, de la elevi pentru elevi, dar şi de la elevi pentru profesori. Mesajele vor fi scrise, așa cum le șade bine de Ziua Îndrăgostiților, pe bilețele în formă de inimioară.

Tot joi, îndrăgostiții din liceu se vor putea fotografia „pentru eternitate”, folosind decorul adecvat: fie o inimioară, fie un panou cu un cuplu celebru.

De asemenea, vineri, 15 februarie, la ora 17.00, va avea loc Balul Îndrăgostiţilor, eveniment care va celebra dragostea printr-un concurs pentru desemnarea „celui mai drăguţ cuplu”. Concursul va fi presărat cu momente artistice pregătite de elevii liceului : cântece interpretate de Lorena Morar, Mădălina Man, dans cu trupa Z-Crew și alte tinere talente ale liceului. Gazdele spectacolului vor fi Ana Frim și Bogdan Bordean, ajutate de… Cupidon!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax