Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Națională a României inspiră pe toată lumea. Un designer din Alba Iulia a creat o cămașă în culorile tricolorului

Publicat

camasa tricolor Un designer din Alba Iulia vrea să celebreze Ziua Națională a României așa cum se cuvine, de aceea a creat o cămașă în culorile tricolorului. Obiectul vestimentar realizat de Marius Suharu este unicat și nu plănuiește să scoată o colecție pe această temă.

Ziua Națională a României inspiră pe toată lumea, inclusiv pe designerii români. Pentru a celebra 1 Decembrie, Marius Suharu, un designer cunoscut în Alba Iulia, a făcut o cămașă aniversară.

„Cu ocazia zilei de 1 decembrie și a faptului că anul acesta este an aniversar pentru mine, împlinindu-se 10 ani de când mă ocup de ținutele dumneavoastră, m-am gândit că este oportun să lansez „cămașa tricoloră”. Un simbol al identității noastre… o fărâmă de patriotism, îmbinată cu stilul extravagant cu care v-am obișnuit. Am să spun de pe acum… LA MULTI ANI ROMÂNIA!”, scrie Marius Suharu pe pagina sa de facebook.

(P)  Îmbrăcaminte și încălțăminte sport de iarnă pe FashionSport.ro. 40.000 de modele, 900 de branduri. Reduceri de 85%. Vezi oferta zilei la Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Under Armour, Everlast etc. 

Cei care vor să cumpere o astfel de cămașă trebuie să se grăbească deoarece designerul a făcut doar una. Spune că nu va mai face alta la fel. Totuși, are papioane în culorile tricolorului, pe care le vinde cu mare drag.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax